Over ons - Pieters Keukens

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde keuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.

Pieters Keukens

Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde keuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.

De naam Pieters Keukens staat voor vertrouwen in kwaliteit. Onze showroom is gevuld met keukens en apparatuur van Nederlandse en internationale topfabrikanten. We nemen graag de tijd voor een goed advies.

Bij Pieters Keukens kunnen we de plaatsing geheel ontzorgen. Zo kunnen wij naast het plaatsen van de keuken ook bijvoorbeeld het stucen verzorgen of de plaatsing van een vloer. Op deze manier kunnen wij extra werkzaamheden oppakken en heeft u geen zorgen. De plaatsing van de keukens en de service na levering zijn in handen van onze ervaren eigen monteurs.

Maatwerk is iets waarmee we ons graag onderscheiden. De wensen van onze klanten en de beschikbare ruimte vragen vaak om maatwerk oplossingen. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u deze oplossingen te kunnen bieden. Zo wordt een nieuwe keuken echt úw keuken!

Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak. Er staat altijd een kopje koffie voor u klaar.

Wie zijn wij

Sinds 1986 is Pieters Keukens een vertrouwde naam in Zeeuws-Vlaanderen (en ook daarbuiten). De basis werd gelegd door Rudy Pieters. Hij vestigde zich in Heikant en begon met de verkoop van hoogwaardige keukens. Kwaliteit en vakmanschap werden het handelsmerk. Vandaag de dag is Pieters Keukens een begrip op het gebied van kwaliteitskeukens. Na de overname in 2010 door Rudy van Waterschoot hebben we de showroom grondig verbouwd. We hebben nieuwe aansprekende merken aan het assortiment toegevoegd en beschikken nu over een zeer compleet aanbod. Sinds 2014 zijn we premium dealer van AGA fornuizen.

 

Aga Fornuizen
Hoge kwaliteit keukens
Aga Fornuizen
Klant staat altijd centraal
Aga Fornuizen
Volledige ontzorging