Keukenapparatuur - Pieters Keukens - Heikant - Hoge kwaliteit Keukens
 

 

Keukenapparatuur

 

 

Kookt u graag uitgebreid? Heeft u speciale eisen aan uw fornuis? Hoe groot is uw huishouden? Wilt u een vriezer in uw keuken? Het plezier dat u beleeft aan uw keuken hangt mede af van de keukenapparatuur. Als de apparatuur u de mogelijkheden biedt die u nodig heeft kunt u hiervan vele jaren genieten.

Bij Pieters Keukens hebben we breed aanbod aan gerenommeerde merken voor u beschikbaar. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken met een eigen karakter en prijsniveau. Zo werken wij onder andere met: Bora, Bosch, Miele, Siemens, Quooker, AGA, AEG, Kitchen aid en velen andere.

We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie, aansluitend bij uw wensen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen

Telefoonnummer*

Meer van onze merken

Bent u benieuwd wat Pieters Keukens voor u kan betekenen?

Meer inspiratie over apparatuur

Op onze website hebben wij een aantal mooie foto’s van onze apparatuur staan. Wilt u toch nog wat meer inspiratie opdoen, neem dan gerust een kijkje in onze showroom. Hier vindt u meerdere keukenopstellingen en hebt u een overzicht van de diverse kleuren en materialen.

Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken! Het advies is uiteraard vrijblijvend en geheel passend bij uw wensen en budget.

Bezoek ons adres: Vlasstraat 13B, 4566 BC Heikant.

Hopelijk tot snel!

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen en budget. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde budgetkeuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.