AGA fornuizen - Pieters Keukens - Heikant - Hoge kwaliteit Keukens

COVID-19 update: Onze showroom is op het moment open, wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM. U kunt langskomen, vooraf een afspraak inplannen of telefonisch en via e-mail advies ontvangen of vragen stellen. Geef uw voorkeur aan via het contactformulier.

AGA

Website Banner Aga Actie October 2020

In de maand oktober bieden we een unieke korting op AGA fornuizen om de consument extra te stimuleren. Dit jaar is deze van 3 oktober t/m 31 oktober.  Gedurende deze periode ontvang je 10% korting op de prijs van het volledige AGA fornuis. Dit kan oplopen tot een korting van €2.000,-.

Deze actie geldt alleen voor bestellingen in de actieperiode en het fornuis dient voor 31 juli 2021 geplaatst te worden.

Dit AGA fornuis krijg je nu voor €8500 i.p.v. €18.000! excl. montage. Interesse? Neem contact op!

Pieters Keukens is Premium Dealer van AGA fornuizen.

Een AGA is niet zomaar een fornuis, het is hart van uw keuken, wellicht zelfs van uw huis. Van bakken tot roosteren en van grillen tot stomen, een AGA is als het ware tien apparaten in één, die stuk voor stuk perfect functioneren.

Zet de broodrooster, de broodbakmachine, de magnetron en de grill maar weg en geniet van de unieke veelzijdigheid van de AGA.

Een AGA fornuis is niet alleen uiterst veelzijdig en multifunctioneel, het is ook een stijlvol middelpunt van de keuken. De tijdloze vormgeving met het onverwoestbare email maakt een AGA tot een aanwinst voor het leven.

Als Premium Dealer van AGA garanderen we u het beste advies over deze unieke fornuizen.

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door onderstaand formulier in te vullen.

Telefoonnummer*
Bent u benieuwd wat Pieters Keukens voor u kan betekenen?