Maatwerk - Pieters Keukens - Heikant - Hoge kwaliteit Keukens

Maatwerk

Welke keuken u ook kiest, het is belangrijk dat deze perfect gaat passen in de beschikbare ruimte. Veel keukens worden door fabrikanten geproduceerd voor standaard ruimtes. Vaak wijkt de beschikbare ruimte hiervan af. Dat maakt het vaak juist leuk. Dit betekent echter wel dat wij moeten zorgen dat de keuken perfect past.

Afhankelijk van de situatie kunnen we kasten breder of smaller maken. Loze tussenruimtes kunnen als bergruimte in de keuken worden geïntegreerd. Aanrechtbladen worden vanzelfsprekend op maat gemaakt en geplaatst. Door ons vakkundige maatwerk past de keuken altijd perfect in de ruimte. Inrichting en ruimte worden één.

Maak een afspraak
Telefoonnummer*

Keukens op Maat

Pieterskeukens levert exclusieve keukens, die naadloos aansluiten bij uw levensstijl. We creëren oplossingen voor het echte leven, door praktijk en schoonheid te combineren. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron bent u. Want design is mooi, maar een nieuwe keuken krijgt pas echt betekenis als hij past in uw leven. Exclusieve keukens als verrijking van het echte leven!