Onderhoud van (Evolve) Beton - Pieters Keukens

Onderhoud van (Evolve) Beton

Bij Pieters Keukens werken we met een speciaal voor de keukenbranche ontwikkeld werkblad van BalsaBeton, een harde en robuuste betonsoort dat tot 80% lichter is in gewicht dan gewoon beton. De unieke structuur en uitstraling ontstaat door de ambachtelijke verwerking door vakmensen met passie en precisie. Dankzij het lichtgewicht van het blad kan deze probleemloos op de keuken worden geplaatst. Het blad wordt afgewerkt met een speciale coating, deze versterkt het robuuste karakter en beschermt.

Onderhoud

Dagelijks afnemen met een licht vochtige doek en een groene zeep volstaat. Gebruik geen schuursponsjes. Vermijd het schuiven van voorwerpen op het blad, zo voorkomt u krassen en slijtage. Gebruik een snijplank en onderzetters. Pas op met oplosmiddelen en apparaten die stoom produceren. Stoom kan de coating beschadigen!

LET OP

Hardnekkige vlekken verwijdert u door een beetje chloor op de vlek aan te brengen. Dek de vlek af met een natte doek en laat deze een uur inwerken. Spoel goed na met veel water en een sopje.