Keuken Antwerpen - Pieters Keukens

Keuken Antwerpen

Keukens omgeving Antwerpen

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of bent u net verhuisd en wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Bent u woonachtig in Antwerpen of omgeving? Dan zijn wij van Pieters Keukens de aangewezen partij. Bij Pieters Keukens vindt u een ruime selectie aan keukens, waardoor we voor ieder wat wils bieden. Daarnaast zijn onze keukens scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit! Wilt u meer weten over onze keukens? Neem dan gerust contact met ons op. Of neem een bezoekje aan onze showroom in Heikant. Onze medewerkers helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkeuken!

Ons assortiment keukens in Antwerpen

In ons assortiment vindt u zowel goedkope als luxe keukens. Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u nu kiest voor een scherp geprijsde budgetkeuken of voor een exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service. Voor alle soorten keukens bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen onder andere landelijke keukens , design keukens en moderne keukens. Naast een keuken kunt u ook keukenapparatuur uitkiezen. Wij hebben een ruim aanbod aan keukenapparatuur van verschillende bekende merken. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken met een eigen karakter en prijsniveau. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie en aansluitend bij uw wensen. Wij van Pieters Keukens zorgen er op deze manier voor dat u een complete keuken van uitstekende kwaliteit kan kopen voor een betaalbare prijs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen.

Telefoonnummer*

Keukenstijlen

Binnen ons assortiment keukens hebben we veel diverse stijlen. Van landelijk, modern en design tot nostalgische keukens. Vaak heeft u zelf al een stijl in gedachten voor uw nieuwe keuken. Op onze website vindt u meer informatie over uw gewenste stijl. Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriëntatie en inspiratie voor uw nieuwe keuken. Mist u nog concreet keuken-advies of weet u nog niet precies welke stijl u wilt of welke stijl aansluit bij de rest van uw woning? Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. Kom gerust langs in onze showroom of maak een afspraak en wees verzekerd van een keuken die past bij al uw wensen en eisen en die mooi aansluit bij de rest van uw woning.

Waarom Pieters Keukens

Het kopen van een keuken is niet zomaar iets. Het is vaak een bijzondere en kostbare aankoop. Wij van Pieters Keukens doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Daarnaast is de naam Pieters Keukens gebouwd op kwaliteit. Kwaliteit is het aanbod, maar wordt ook meegenomen wanneer het aankomt op de plaatsing en service.Onze servicedienst handelt servicevragen snel en efficiënt af. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en reparaties worden snel uitgevoerd. U bent dus altijd verzekerd van snelle en kwalitatieve service. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom (Vlasstraat 13B Heikant).